Lampa LINE LIGHT BONNET C + R de la Scangrip

Fiind principalul producător european de lampi de lucru inovatoare, SCANGRIP oferă cea mai puternică gamă de soluții de iluminat de pe piață.

Astazi am ales sa va prezentam lampa LINE LIGHT BONNET C + R

Noua versiune a lămpii vă oferă o iluminare extrem de puternică a întregului locaș al motorului sau a habitaclului. Comparativ cu o lampă tradițională cu lumină fluorescentă, aceasta oferă o luminiscență cu 75% mai mare.

Funcționalitatea sistemului de iluminare DUAL înseamnă că lampa de lucru funcționează atât pe bază de acumulatori reîncărcabili cât și cu cablu de cauciuc de 5 m, oferind posibilități nelimitate de variante de utilizare și libertate completă în sarcinile zilnice. Fără cablu, lumina lămpii ar putea fi de asemenea utilizată ca o lampă mare de inspecție.

Lampa este disponibilă cu un suport telescopic reglabil (1,2-1,7 m) cu capete în formă de cârlig, cu un strat de protecție, oferind de aceea o aderență fermă și fără zgârieturi pe vehicul. Suportul este compact și ocupă puțin spațiu atunci când este depozitat.

În interiorul habitaclului, lampa poate fi de asemenea utilizată ca lumină de lucru, fie montată pe suportul telescopic, fie montată pe parbriz prin brațul flexibil cu ventuză. Sunt disponibile accesorii suplimentare pentru poziționarea lămpii in toate locurile, pe sau sub mașină.

Prin intermediul unei prisme încorporate, LINE LIGHT BONNET concentrează lumina într-un unghi de 75 de grade, oferind o iluminare extrem de intensă și puternică a zonei specifice de lucru. Este evitat fenomenul de „orbire” în timpul lucrului și lampa însăși poate fi rotită pentru a oferi unghiul optim de iluminare.

Lampa LINE LIGHT BONNET C + R este fabricată în Danemarca.

Prin modernizarea lui Bonnet Light C + R, au fost aduse beneficii suplimentare:

  • Intensitatea luminii oferite (1000 lumeni) a crescut cu mai mult de 40%.
  • Rezistentă la praf și impermeabilă (IP65).
  • Posibilitatea alegerii intre doua reglaje de lumină (50% sau 100%) pentru maximizarea timpului de funcționare pe baterii
  • Greutate extrem de redusa, doar 1000g impreuna cu suportul.

Lampa LINE LIGHT BONNET C + R este unica (avand brevetul UE de proiectare RCD nr. 4070035).

Pentru exemplificare vă lăsăm mai jos un film de prezentare