Scangrip

Ca principal producător de lămpi de lucru profesionale din Europa, Scangrip oferă cele mai cuprinzătoare și mai solide game de soluții de iluminat, folosind cea mai recentă tehnologie de iluminare cu LED-uri disponibilă pe piață. Toate produsele sunt proiectate și dezvoltate de SCANGRIP în Danemarca și fabricate în fabricile de acolo.

Scangrip a fost înființată în 1906 și fabrică instrumente de înaltă calitate pentru sectoare industriale și auto de mai bine de 110 de ani.

Scangrip este recunoscut pe piață pentru designul produselor sale, iar produsele sunt cunoscute pentru înalta lor calitate. Scangrip se străduiește să perfecționeze, să optimizeze continuu și să îmbunătățească performanța luminii, capacitatea bateriei, designul și ergonomia, durabilitatea, ușurința în utilizare și funcționalitatea. Scopul este de a stabili noi standarde pentru lămpile profesionale de lucru. Succesul Scangrip este capacitatea de a gândi inovativ si de a încerca lucruri noi. Ceea ce ne face unici pe piață este capacitatea noastră de a parcurge toți pașii de la idee la produs finit cu o viteză extraordinară.

Se arată toate cele 9 rezultate

Se arată toate cele 9 rezultate