Despre noi

Povestea noastră a debutat in anul 1993, când actualul manager a început pregătirea in Germania la firme BASF-Glasurit, SATA, Top Lac Klipphausen.

In anul 1994 a fost înființată firma Top Lac Romania, firma care a funcționat pana in anul 2017. In toată aceasta perioada, echipa formata a fost responsabila pentru introducerea pe piață a următoarelor branduri : Glasurit, Meguiar’s, Carsystem, DeVilbiss, Hammach, Klingspor, Ivat, IrT, B-Tec, 4CR, pentru acestea firma fiind importator și distribuitor unic. In paralel s-a făcut import și distribuție și pentru alte branduri: 3M, Sata, Rupes, Mipa, Saima si altele.

In 2005, proiectul Paint Experts a luat naștere ca un canal de distribuție alternativa pentru vopsele industriale, accesorii și echipamente pentru vopsitorii.

Din anul 2011 ne-am lărgit orizontul de activitate și am adoptat întreaga gama de produse

Am adăugat atât produse industriale cat și produse destinate atelierelor de reparații și centrelor de detailing auto, cu distribuție la nivel national, aducând in piață și branduri noi precum Koch Chemie. In a doua jumătate a lui 2017, sub umbrela lui Paint Experts a intrat și o parte din echipa Top Lac Grup, odată cu dispariția acestei firme din piață.

La finalul lui 2018, in urma unui amplu proces de consolidare și de reorganizare, am stabilit un portofoliu de produse pe care le vom importa și distribui, produse ce aparțin următoarelor branduri :

Paint Experts, Glasurit, PPG, Meguiar’s, Koch Chemie, Q Refinish, 3M, Sata, Flex, Festool, Rupes, Pro Refinish, B-Tec, Filtrair, Kaeser. La cerere, putem însă livra orice produs sau echipament necesare in vopsitorii și centre de detailing auto.

Anii de experiență și de pregătire continua ne fac capabili sa oferim clienților noștri consiliere in proiectarea și amenajarea atelierelor de vopsitorie, a centrelor de detailing, precum și in alegerea, organizarea și optimizarea proceselor de producție. Referința ne sunt toți clienții cu care am lucrat și care au beneficiat de serviciile noastre.