ADBL

ADBL

ADBL crează soluții pentru industria auto în direcția sprijinirii protecției, îngrijirii și conservării autovehiculelor. Este o companie care executa întreg procesul de fabricație: idee, formulă, fabricare si proiectarea ambalajului. Ingredientele, accesoriile ți instrumentele realizate sunt utilizate de profesioniști, entuziaști și de toți cei care apreciază calitatea și eficiența. 
Vezi mai multe produse
AMPri

AMPri

Înființat in 1994, AMPri GmbH este un brand cunoscut atunci când vine vorba de produse de unică folosință pentru domeniile siguranței, igienei și îngrijirii muncii. De 25 de ani oferă partenerilor din Europa o gamă aproape completă de peste 500 de produse diferite de unică folosință pentru toate domeniile de lucru și aplicare.Gama constă în mare parte din orice formă de mănuși de unică folosință din nitril, latex sau vinil.
Vezi mai multe produse
chemicalWorkz

chemicalWorkz

chemicalWorkz este un brand de accesorii și scule premium de detailing din Germania. Produsele sunt de înaltă calitate, inovative și durabile. 
Vezi mai multe produse
Colad

Colad

Impreuna cu Hamach, Colad este un brand al EMM International. O companie care inoveaza constant cu produse esentiale pentru aplicatii eficiente in vopsitorie. Colad este marca responsabila pentru solutii igenioase la problemele specifice industriei. Produsele Colad pot fi utilizate in industrie, in domeniul auto, naval, aviatie si alte ramuri. Colad implica intotdeauna utilizatorii in procesul de dezvoltare a produselor, gasind impreuna cu ei solutii. Apoi dezvolta, produc si testeaza materialele si produsele asociate.  
Vezi mai multe produse
Detail Factory

Detail Factory

Detail Factory proiectează, testează și produce produse de detailing premium atât pentru profesioniști, cât și pentru entuziaști. Accentul lor cade pe crearea de instrumente inovatoare care să satisfacă nevoile pieței și să depășească concurența.
Vezi mai multe produse
Ewocar

Ewocar

Ewocar este un producător și distribuitor de produse profesionale pentru detailing de cea mai bună calitate la un preț competitiv. Gama de produse conține paste, bureți si pad-uri de polish, lavete și prosoape din microfibră, soluții de etanșeizare și protecție. 
Vezi mai multe produse
Festool

Festool

Festool produse de peste 90 de ani, echipamente și scule pentru industria auto, pentru vopsitorii, pentru industria de prelucrare a lemnului, pentru tâmplărie si îmbinări mecanice. Motto-ul firmei este "Perfecțiunea este tradiția noastră”. Festool face viața mai ușoară pentru meseriașii profesioniști - și îi ajută să obțină rezultate perfecte mai rapid. Compania deține 350 de brevete, 80 de premii, atât pentru produse, cât și pentru companii.
Vezi mai multe produse
Flex

Flex

Flex este o companie germană înființată În anul 1922. Este compania care a inventat in 1954 polizorul unghiular. In 1987 au început sa dezvolte produse dedicate lustruirii lacurilor si vopselelor auto, a mobilierului si a pardoselilor din piatra naturală. Din 2015, Flex introduce pe piața scule electrice cu acumulatori. Calitatea superioară a suprafeței provine de la uneltele de înaltă calitate special concepute pentru viteze reduse și cupluri ridicate. Acesta este motivul pentru care profesioniștii din vopsitorii, atelierele de detailing și dealerii de mașini, precum și pasionații de mașini au încredere deplină în FLEX.
Vezi mai multe produse
Glasurit

Glasurit

Glasurit este o marcă apărută în 1888. Este unul dintre cei mai mari producători de materiale de acoperire pe plan mondial. În prezent este parte a concernului BASF.
Vezi mai multe produse
Indasa

Indasa

Fondată în 1979, INDASA este acum unul dintre principalii producători europeni de tehnologie abrazivă de înaltă performanță.
Vezi mai multe produse
Koch Chemie

Koch Chemie

Produse premium de cea mai bună calitate, fabricate în Germania, testate și aprobate de marii producători de automobile: Mercedes-Benz, BMW, Audi,  VW.
Vezi mai multe produse
Kwazar

Kwazar

Kwazar Corporation Sp. z o.o este unul din cei mai mari producători de mase plastice și atomizoare din Polonia. Utilajele performante de ultimă generație cu o mare capacitate de producție, fac din Kwazar nu numai un producător al propriilor produse, ci și o platformă de conversie a materialelor plastice cu un potențial imens.
Vezi mai multe produse
Lanzoni

Lanzoni

În 1985, compania a început să producă echipamente mici pentru atelierele mecanică cu dezvoltarea unui dispozitiv revoluționar de colectare a uleiului uzat: primul model cu posibilitatea colectării uleiului uzat cu vehiculul pe pământ. Apariția unui produs cu astfel de caracteristici inovatoare a permis tinerei companii să devină cunoscută pe piața internă și externă. În 2006 compania a început să producă echipamente de spălare: o gamă completă de pulverizatoare și spumante pneumatice și primul model double tank.
Vezi mai multe produse
Meguiar’s

Meguiar’s

Produse profesionale de calitate superioară, fabricate folosind cea mai bună tehnologie și cele mai bune ingrediente disponibile în prezent. Brand apărut în 1901 in SUA, a fost afacere de familie până în 2008, cand a fost achiziționată de 3M.
Vezi mai multe produse
Mipa

Mipa

Mipa este un producător german de lacuri și vopsele de dimensiuni medii, dar cu o creștere rapidă. În sediul din Essenbach, precum și în alte 7 locații în Germania și alte țari, Mipa produce pentru profesioniști vopsele pentru auto pentru retuș, vopsele industriale și vopsele pentru construcții, vopsele de lemn și tâmplărie, etc.  
Vezi mai multe produse
MP

MP

Accesorii vopsitorie si detailing Master Products Germania
Vezi mai multe produse
PaintExperts

PaintExperts

PaintExperts este brandul propriu sub care am reunit o selecție de produse de calitate superioară la un preț competitiv. Acestea sunt fabricate de producători cu istoric, reputație și experiență în domeniu. În dorința de a pune sub o singură umbrelă produse Refinish & Care, veți regăsi atât produse pentru reparații cât și pentru întreținere. PaintExperts - totul la îndemână!
Vezi mai multe produse
PPG

PPG

Gigantul american PPG, un conglomerat industrial cu afaceri de peste 15 mld. dolari anual, este lider de piaţă în Polonia, Cehia, Slovacia şi Ungaria pe segmentul vopselelor.
Vezi mai multe produse
Q Refinish

Q Refinish

Q-Refinish acoperă nevoile dvs. complete în domeniul produselor pre și după vopsire. Produsele Q sunt proiectate în Germania, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Prioritatea noastră majoră este să vă ajutam sa munciți mai repede și mai bine.

Q = calitate.

Vezi mai multe produse
Rupes

Rupes

Rupes este o companie de familie italiană, fondată în 1947 la Milano. De la înființare, angajamentul RUPES față de inovarea produselor și producția de calitate a definit compania ca fiind un producător de referință la nivel mondial de scule profesionale electrice și pneumatice, articole accesorii și sisteme de extracție. Angajamentul Rupes față de cercetare și dezvoltare a fost factorul motor al succesului companiei. În ultimii ani, Rupes a dezvoltat un număr mare de brevete și a creat mai multe soluții, care au contribuit la simplificarea activității de astăzi și la creșterea performanțelor.
Vezi mai multe produse
Sata

Sata

Sata este o companie germană inființată în 1906. Deși firma a început ca și producător de seringi și instrumente chirurgicale, în 1925 au început producția de pistoale de vopsit, inițial ca private label și începând cu 1931 sub marcă proprie. Brandul Sata s-a remarcat printr-o continuă inovație, fiind unul din pionierii noilor tehnologii aparute pe piață (HVLP). Strânsa colaborare cu producătorii de lacuri și vopsele auto, a permis dezvoltarea simultană a tehnicii de vopsire cu cea a materialelor de vopsire. 
Vezi mai multe produse
Scangrip

Scangrip

Scangrip, principalul producător de lămpi de lucru profesionale din Europa, oferă cele mai cuprinzătoare și mai solide game de soluții de iluminat, folosind cea mai recentă tehnologie de iluminare cu LED-uri disponibilă pe piață. Toate produsele sunt proiectate și dezvoltate de SCANGRIP în Danemarca și fabricate în fabricile de acolo.  
Vezi mai multe produse
Sikkens

Sikkens

Sikkens este lider mondial de peste 100 de ani în domeniul revopsirii auto. Sikkens este un produs al Akzo Nobel, producătorul de vopsele No. 1 în lume. Produce și comercializează cele mai moderne produse de pe piața de profil, alături de servicii, training și suport: o formulă puternică pentru rezultate perfecte și profitabilitate maximă pentru atelierele de vopsitorie auto. Sikkens știe că succesul său se dezvoltă în urma succesului afacerii tale.
Vezi mai multe produse
Vikan

Vikan

Vikan, fondată în 1898, având sediul central în Danemaca, este lider mondial în furnizarea de instrumente de curățare igienică pentru industria alimentară și a băuturilor și a altor medii sensibile la igienă. Când faceți afaceri cu Vikan, puteți conta pe un partener de igienă recunoscut la nivel mondial pentru instrumente profesionale, consultanță de specialitate, design funcțional, calitate superioară și spirit de pionierat. 
Vezi mai multe produse
Work Stuff

Work Stuff

Work Stuff este o companie de accesorii și ustensile pentru detailing. Firma a fost înființată în Polonia în 2017.
Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!