Colourlock Old Leather Softener, soluție hidratare piele îmbătrânită

94,00 Lei
  • soluție pentru re-ungerea pielii îmbătrânite
  • redă elasticitatea și înmoaie pielea îmbătrânită
  • eficient și ușor de aplicat
  • produs dedicat entuziaștilor
Cantitate:
Stoc epuizat
Cod Produs: 1024-en Ai nevoie de ajutor? 0786427933
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Old Leather Softener, soluție hidratare piele îmbătrânită


Pielea devine mai tare odată cu vârsta. Fibrele de piele se lipesc iar pielea se solidifică atunci când nu este folosită. Cu Old Leather Softener și cu masare pielii, aceasta devine un pic mai moale și mai puțin sensibilă la rupere. Old Leather Softener este un produs destinat entuziaștilor. Pentru profesioniști se recomandă Licker Oil, pentru a se asigura durabilitatea eventualelor reparații și a vopsirii.
Pieile cu pori deschiși, precum pielea anilină și pielea întoarsă, sunt sensibile la pete. În astfel de cazuri, Aniline Protector este prima alegere pentru re-ungere.

Domeniu de utilizare: piele îmbătrânită, uscată
Indicații de utilizare: mai întâi curățați pielea cu Mild Leather Cleaner, umezind pielea cât mai puțin cu putință, deoarece pielea veche și fragilă poate fi mai deteriorată și mai slăbită de umiditate. Prin urmare, curățați cu atenție și numai cu spumă.
Reparațiile de fisuri și rupturi cu Liquid Leather trebuie efectuate înainte de tratamentul cu Old LEather Softener. Dacă efectuați reparațiile după utilizarea Old Leather Softener, astfel de zone se pot deschide din nou dacă pielea este prea uleioasa pentru ca produsele de reparație să adere.
Înainte de tratamentul cu Old LEather Softener, pielea trebuie să fie din nou complet uscată după curățare. Aplicați soluția pe un burete aplicator sau pe o lavetă moale și ștergeți pielea cu ele. Ideală este tratarea părții dorsale a (spatelui) pielii dacă este posibil, dacă acest lucru nu necesită îndepărtarea huselor de tapițerie. Dacă aplicarea este totuși posibilă pe spate, Old Leather Softener poate fi aplicat prin pulverizare pentru a evita supradozajul. Tratamentul obișnuit în marea majoritate a cazurilor este cel de la suprafață. 
După aplicare, lăsați pielea să se odihnească la temperatura camerei pentru cel puțin 24 ore pentru ca Old Leather Softener să aibe timp să pătrundă în piele. Nu lăsați însă pielea tratată la rece și nici la soare! Repeptați procesul dacă este necesar, fără a face mai mult de 3 tratamente. Pielea nu treuie să fie " înecată", deoarece devine grasă și uleioasă. Este necesar maxim 1 litru de balsam pentru piele îmbătrânită pentru tratamentul interiorului întregului vehicul, foarte uscat.
După tratament, pielea este re-unsă, dar mai trebuie masată pentru ca fibrele de piele sa devină mai elastice. Pentru a face acest lucru, plimbați și frământați pielea pentru a slăbi fibrele. Dar nu exagerați! Fibrele piele vechi pot fi slăbite și se pot rupe.
Old Leather Softener nu face minuni! Pielea nu va mai fi niciodată cum a fost. Dar poți obține în principiu o îmbunătățire și o stabilizare.
Dacă tratamentul nu mai are efect sau daca rezultatul este satisfăcător, balsamul rămas poate fi șters cu o lavetă curată și moale. Lăsați apoi pielea să se odihnească câteva zile. Înainte de continuarea tratamentului cu Leather Fresau sau Leather Colour, suprafața trebuie degresată din nou.
Pentru îngrijirea ulterioară, în funcție de nivelul de strălucire al pielii, se pot folosi două produse: Leather Protector pentru suprafețe mate și Elephant Leather Preserver pentru pielea lucioasă.
Cu o îngrijire regulată, dar economică, nu mai sunt necesare tratamente suplimentare cu Old LEather Softener. În funcție de utilizare, aveți întotdeauna grijă de piele la fiecare 6 până la 12 luni, în loc să o faceți rar și apoi să supradozați.


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!